Sa inceapa sezonul de schi in Bulgaria!

Sezonul de schi 2013-2014 va fi deschis oficial sambata aceasta in cea mai mare si cea mai frumoasa statiune de schi din Bulgaria, Bansko. Italianul Alberto Tomba, de doua ori campion mondial la schi, este asteptat sa deschida sezonul. Acesta va schia pe partia denumita dupa el, la ora 11 dimineata.

Bansko Schi

Partiile de schi din Bansko se afla langa Parcul National Pirin unde puteti avea parte de niste drumetii de basm. Pirin este considerata cea mai salbatica zona montana din Bulgaria. Are 45 de varfuri, cel mai inalt atinge 2590m. Varfurile au fost atinse de vanturi salbatice si furtuni frecvente si sunt acoperite de zapada in cea mai mare parte a anului.

La Bansko se poate schia de la mijlocul lunii decembrie pana la sfarsitul lunii aprilie. Recent, au fost facute investitii majore in statiune pentru intretinerea partiilor si a instalatiilor de transport.

Orasul Bansko a fost candva un sat de munte linistit. Astazi, cladirile sale istorice sunt centrul unei statiuni moderne cu hoteluri de lux si numeroase restaurante pline de viata, multe dintre ele oferind preparate locale.

Agentia C&AE Business Travel iti ofera cazare la Bansko de la 10 euro/noapte de persoana pentru sezonul de schi 2013 – 2014.

Comentariile sunt închise.