Early Booking – calatoreste cu mai putini bani

Populatia lumii este imparita in doua categorii: cei care fac planuri si cei care nu.

Multi calatori care nu au constrangeri profita de ofertele last minute si pleaca in vacanta fara prea multe intrebari. Cu doua zile inainte nu stiu unde vor ateriza si aleg destinatia in functie de ofertele speciale si de locurile disponibile. Altii prefera sa organizeze tot din timp. Acestora li se adreseaza ofertele Early Booking. Sistemul consta in inscrierea suficient de timpurie pentru a profita de preturile mici.

Conceptul este usor de inteles. Early Booking (inscrierea timpurie) consta in rezervarea cazarii si a avionului cu mult timp inainte. Scopul este acela de a plati mai putin. Majoritatea agentiilor de turism si companiilor de zboruri ofera vacante cu multe luni in avans la preturi foarte mici. „Early Booking” a devenit sinonim cu „ieftin”. S-a extins atat demult pentru ca intotdeauna exista locuri disponibile la momentul inscrierii. De asemenea, timpul castigat datorita Early Booking iti ofera mai mult timp pentru a-ti planifica vacanta spre deosbire de cazul in care te sui in avion la doua zile dupa ce ti-ai cumparat biletul.Conceptul Early Booking este util pentru familii care trebuie sa-si planifice vacantele din timp si sa se asigure ca totul este bine pus la punct.

Concluzia este ca daca alegi sa cumparati vacanta mai devreme veti plati mai putin, beneficiind de reducerea Early Booking.

Early Booking Bulgaria 2013