Sejururi Turcia

Sejururile in Turcia ofera o gama completa de oportunitati interesante pentru cupluri in cautarea de relaxare la soare, familii ce planifica din timp sejururi frumoase in Turcia pentru copii si pentru oricine vrea un alt fel de refugiu la mare, la soare si la Marea Mediterana. Turcia se afla pe doua continente; se afla in locul unde Estul si Vestul isi dau mana si, asa cum va asteptati, vacantele in Turcia ofera un mix complex de ingrediente.

Mancarea, de exemplu, este o fuziune de influente.

In mod similar, Grecia, Persia, imperiile Roman si Bizantin, toate au contribuit la bogatia arhitecturii impresionante – moschei, temple, amfiteatre, sate mici traditionale – ceea ce face din vacantele in Turcia mini voiaje de explorare si calatorie in timp. In special daca te gandesti la centre culturale precum Efes – unul dintre cele mai bine pastrate orase romane, sau orasul cruciat Bodrum.

Bineinteles, nu este totul istorie. Coastele cu plaje scaldate de soare, stancile impunatoare si statiunile pline de viata te cheama in Turcia. Vacantele in Turcia includ intotdeauna cateva sedinte de bronzare. Si de destrabalare. Antalya gazduieste cel mai mare club de noapte plutitor. Gumbet ofera o multitudine de baruri, restaurante si cluburi.

Ofertele Early Booking pentru Turcia sunt cu siguranta alegerea potrivita.

Gaseste cele mai bune oferte de sejur in Turcia la agentia de turism C&AE Business Travel.