Vacanta early booking de Craciun

Pentru cei care „isi fac iarna car si vara sanie” avem oferte early booking pentru iarna ce urmeaza. Poti sa beneficiezi de reduceri mari daca iti rezervi vacanta din timp. Daca vrei sa-ti petreci vacanta de iarna pe Valea Prahovei, iti recomandam hotelul Belvedere din Predeal.

Hotelul Belvedere este unul din hotelurile cu cea mai impresionanta panorama din Predeal. Este un hotel cu capacitate mare de cazare, select. Apropierea hotelului de liziera padurii (posibilitati de drumetii montane) dar si de renumita discoteca Office il fac una din cele mai cautate unitati de cazare din statiune.

Pretul unui sejur de 3 nopti la Hotelul Belvedere de Craciun este de 391 lei/persoana si include cazare cu mic dejun bufet, pomana porcului in 24.12, masa de Craciun in 25.12, intalnirea cu Mos Craciun si colindatorii.

Pretul unui sejur de 5 nopti la Hotelul Belvedere de Craciun este de 575 lei/persoana si include cazare cu mic dejun bufet, pomana porcului in 24.12, masa de Craciun in 25.12, intalnirea cu Mos Craciun si colindatorii

Plata pentru unul dintre pachetele de Craciun, 3 sau 5 nopti, se face in avans 30% la momentul rezervarii si restul pana la 1 octombrie 2013.

Vezi aici si oferte de Revelion 2014 in Romania sau vacante de Craciun 2013.

Pentru cei care vor sa petreaca vacanta de Craciun la schi avem oferte early booking in Austria si oferte early booking in Bulgaria.